Even geduld aub..
Busy loader

Veel gestelde vragen

Wat zijn de Openingstijden van de winkel?

In onze winkel kunt u de collectie turnpakjes bekijken en passen.

Winkel
Dag Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Van 14 tot 17u
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten !!!
Zondag Gesloten

Wat is de levertijd?
Iedere werkdag verzenden wij goederen; van maandag tot en met vrijdag. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, gaat de bestelling met de eerst volgende zending mee.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendbijdrage is € 5,50 voor een zending met Track&Trace.
U ontvangt een Track&Trace code per email zodat u uw pakketje kunt volgen tot aan de deur!
Voor de tarieven van pakketpost verwijzen u graag door naar de website van Post nl.

Welke Maten zijn er?

 
Maattabel  Maattabel
 

1 2 Maat
 57 - 62 cm   42 - 46 cm   128 
 61 - 65 cm   46 - 50 cm   140 
 64 - 68 cm   50 - 54 cm   152 
 68 - 73 cm   54 - 58 cm   164 
 72 - 78 cm   58 - 62 cm   S 
 78 - 84 cm   62 - 66 cm   M 
 82 - 88 cm   64 - 70 cm   L 
 

Advies om in 1 keer de juiste maat te bestellen:

  1. Meet de omtrek van de borstkas om de eerste meetwaarde te verkrijgen (1).
  2. Meet de afstand tussen het kuiltje onder het strottenhoofd en het kruis om de tweede meetwaarde te verkrijgen (2).
  3. Turnkleding moet goed passen, niet op de groei kopen.
  4. De kledingmaat van uw kind is dus niet bepalend voor de maat van het turnpakje. Kinderkleding maten in de winkels kloppen vaak niet, en zijn sowieso niet bepalend voor strak zittende stretchstof.
  5. Informeer tijdens de gymles even bij andere ouders welke kledingmaat van TT-Gymnastics hun kind draagt.
  6. De maten in onze tabel kunnen afwijken bij uw kind. Omdat onze gebruikte stoffen rek hebben aan alle kanten, zit er een marge in. Onze tabel hebben we samengesteld met hulp van heel veel kinderen die we hebben opgemeten in onze winkel .

Hoe kan ik bestellen?
U klikt op de foto van uw keuze en voegt deze toe aan het winkelwagensysteem. Volg de instructies op het scherm en vul uw adresgegevens in. U ontvangt op het ingevulde E-mail adres een bevestiging van uw bestelling samen met een ordernummer. U vult slechts het ordernummer in bij uw betaling en uw bestelling is volledig.

Wat is het bankrekening nummer van TT-Gymnastics?
Het bankrekeningnummer voor betalingen aan TT-Gymnastics is Rabobank NL40RABO0314211047 op naam van Tema Turn B.V.


Hoe kan ik ruilen?
Het is mogelijk om een artikel te ruilen.

Per e-mail ontvangt u de factuur en daarbij een retourformulier (de laatste pagina van de pdf die wij u als bijlage mailen). Nadat u dit formulier uitprint kunt u hierop aangeven welk artikel u terug stuurt en welk artikel u graag zou willen ontvangen. Stuur het formulier samen met het artikel naar ons toe en wij zullen zorgen dat u zo spoedig mogelijk (op onze kosten) uw nieuwe bestelling weer in huis heeft. Zorg ervoor dat u het artikel netjes verpakt en de doos goed dichtplakt met tape, zodat er niets uit kan vallen tijdens het transport. Alle artikelen dienen ongedragen, met kaartjes eraan en het liefste in originele verpakking naar ons te worden opgestuurd.

Belangrijk;

Wilt u het nieuwe artikel van de ruiling niet bestellen via de webshop, maar deze aangeven op het ruilingsformulier zodat u verzekerd bent van vlotte levering en verzending op onze kosten.

Hoe kan ik een gedeelte van mijn bestelling retourneren?

Het is mogelijk om een gedeelte van de bestelling te retourneren.

Per e-mail ontvangt u de factuur en daarbij een retourformulier (de laatste pagina van de pdf die wij u als bijlage mailen). Nadat u dit formulier uitprint kunt u hierop aangeven welk artikel u terug stuurt en noteert u duidelijk uw bankgegevens (IBAN) zodat wij het geld kunnen terug storten.
Stuur het formulier samen met het artikel naar ons toe en wij zullen het aankoop bedrag aan u terug betalen, exclusief de verzendbijdrage. Zorg ervoor dat u het artikel netjes verpakt en de doos goed dichtplakt met tape zodat er niets uit kan vallen tijdens het transport. Alle artikelen dienen ongedragen, met kaartjes eraan en het liefste in originele verpakking naar ons te worden opgestuurd.

Belangrijk;

Vergeet u alstublieft niet om uw IBAN te noteren op het formulier, zodat u verzekerd bent van een vlotte terug betaling. 

Kan ik ook turnpakjes bestellen voor onze vereniging?
De turnpakjes op www.tt-gymnastics.nl zijn ook te bestellen voor uw vereniging. Klik op verenigingen voor meer informatie. Mocht u willen weten of het turnpakje van uw vereniging direct bij TT-Gymnastics te bestellen is of dat dit via de contactpersoon van de verening dient te worden gedaan. Klik hier om ons te mailen.

Wat zijn de Openingstijden voor verenigingen?
Wij verzoeken u vriendelijk om een afspraak met ons te maken, zodat we ons volledig op uw vereniging kunnen concentreren.

Zijn alle turnpakjes geschikt voor kinderen?
De turnpakjes van TT-Gymnastics worden door zowel kinderen als volwassenen gedragen. De kindermaten zijn 128, 140, 152 en 164. De volwassen maten zijn S, M en L.

Kan ik ook turnkleding voor heren bestellen voor onze gymnastiekvereniging?
TT-Gymnastics heeft een uitgebreide collectie 'Turnkleding voor heren'. Deze kleding kan veelal gecombineerd worden met de dames turnpakjes op www.tt-gymnastics.nl. Mocht u een dames turnpakje kiezen van onze site, waarvan de kleurstelling niet voorradig is in onze heren collectie, dan informeren we u graag over de  mogelijkheden.

Waarom zijn er minder turnpakjes voor heren dan voor dames?
Door de successen van de nederlandse heren turners heeft deze sport ook bij de mannen/jongens aan populariteit gewonnen. Toch wordt turnen veelal door meisjes en dames beoefent. Hierdoor zijn er meer turnpakjes voor dames dan voor heren. De laatste jaren wordt er wel meer jongenskleding gevraagd, waardoor er een breder aanbod herenkleding is gekomen. 

Kan ik ook turnkleding op maat laten maken?
TT-Gymnastics heeft zich erop toegelegd om haar eigen collecties te promoten. Hierdoor kunnen we snelle levertijden hanteren en bieden we scherpe prijzen. Het maken van turnkleding op maat is zeer tijdrovend en daardoor duur. TT-Gymnastics biedt daarom geen op maat gemaakte kleding aan, maar heeft een zeer uitgebreide collectie met voldoende alternatieven.

Kunt u stof staaltjes opsturen?
Het gratis opsturen van staaltjes is bedoeld voor twee doelgroepen:
- verenigingen die een eigen kleuraanpassing willen doen in de bestaande collectie (minimale eerste afname van 30 stuks).
- kleine productiebedrijven die meerdere meters stof afnemen.
Staaltjes opsturen voor een los pakje is helaas niet mogelijk, u kunt de stof wel per meter kopen.

0 / € 0,00