Even geduld aub..
Busy loader

Partner

Om het voor u als turnvereniging of consument zo gemakkelijk mogelijk te maken, werkt TT Gymnastics samen met verschillende bedrijven die turn gerelateerde artikelen maken en leveren. Op deze manier kunt u verschillende bestellingen eenvoudig met elkaar combineren.

Een bedrijf als IWA Gymnastics maakt turnschoenen, zodat u deze in uw bestelling kunt combineren met de turnkleding van TT-Gymnastics. Meer informatie over IWA Gymnastics leest u hier.

Om een combinatie te kunnen maken tussen de turnpakjes van TT-Gymnastics en het team verder aan te kleden met trainingspakken, werkt TT-Gymnastics samen met Erima. Deze grote Duitse leverancier van sportkleding biedt een groot assortiment aan trainingspakken. Mocht u meer willen weten of Erima, dan klikt u hier. Wilt u meer informatie over de trainingspakken, mailt u ons dan op info@tt-gymnastics.nl.

De Italiaanse firma Pastorelli is al vele jaren een begrip in Rythmisch Gym. TT-Gymnastics levert de producten van Pastorelli via de webshop. De RG materialen kunnen eventueel gecombineerd worden met TT-Gymnastics kleding of RG schoentjes / teentjes van Bleyer. Meer informatie over Pastorelli vind u hier.

Bleyer levert voornamelijk teentjes voor Rythmisch Gym. In de RG wereld een aansprekend merk. Meer informatie over Bleyer leest u hier.

0 / € 0,00