Even geduld aub..
Busy loader

Pastorelli

Pastorelli is in 1983 gestart toen Umberto begon met twee tassen vol spullen als distributeur van producten voor Ritmische Gymnastiek. De grote passie, gecombineerd met de hulp van de familie leidde in korte tijd tot een groei van het bedrijf.

Van louter commerciële activiteiten is men overgegaan naar daadwerkelijke productie. Dit bood de mogelijkheid om meerdere productlijnen aan de klant te kunnen bieden.

Toewijding voor het werk en het streven naar verbetering van de kwaliteit van de artikelen hebben het bedrijf altijd gekenmerkt. Deze hoofdthema’s  van Pastorelli zijn hun ‘ware filosofie van inspiratie’.

Na het 27 jarig bestaan van Pastorelli is het bedrijf leverancier van het Italiaans Nationale Team van Ritmische Gymnastiek en de verschillende producten, zoals hoepels, knotsen, touwen, ballen, linten en andere artikelen hebben voor een deel bijgedragen aan het succes van de kampioensploeg van Italië. Dit resulteerde bijvoorbeeld in een gouden medaille op het WK 2005.

Op het WK in Moskou 2010, ontving Pastorelli maar liefst 14 certificaten van goedkeuring van het hoogste internationale orgaan dat de Internationale Gymnastiek Federatie heet. PASTORELLI werd daardoor een officiële partner van FIG (The International Gymnastics Federation).

Op dit moment beslaat de collectie van Pastorelli meer dan 2.500 producten die volledig ontworpen en ontwikkeld zijn in eigen huis. Een groot gedeelte van deze collectie is eenvoudig te bestellen in de webshop van TT-Gymnastics. Hier kunt u uw aankopen combineren met bijpassende kleding en schoentjes. TT-Gymnastics zorgt voor een snelle levering.

0 / € 0,00