Even geduld aub..
Busy loader

Actueel > Nederlands turnteam bekend voor interland


Nederlands turnteam bekend voor interland

Nederlands turnteam bekend voor interland
(bron: Turnsupporter)

In voorbereiding op de WK Turnen in Glasgow later dit jaar, worden twee interlandwedstrijden geturnd tegen respectievelijk Italië en België op zaterdag 19 september in Heerenveen en twee weken later op zaterdag 3 oktober tegen Wit-Rusland.

Van de tien turners in het voorbereidingstraject, de “Glasgow-Ten”, zullen er aanstaande zaterdag zes in actie komen tijdens de teamwedstrijd. Bondscoach Mitch Fenner heeft hiervoor de volgende turners aangewezen: Anthony van Assche, Michel Bletterman, Bart Deurloo, Casimir Schmidt, Frank Rijken en Jeffrey Wammes.
De overige 4 turners in de Glasgow-Ten zijn Yuri van Gelder, Karl Kosztka, Boudewijn de Vries en Epke Zonderland. Epke Zonderland zal niet aan de wedstrijd deelnemen omdat hij nog herstellende is van een lichte hersenschudding. Yuri van Gelder is eveneens herstellende van een eerder in het traject opgelopen blessure aan zijn linker enkel en zal nog geen volledig programma turnen. Evenals Karl Kosztka en Boudewijn de Vries zal Yuri van Gelder wel individueel deelnemen aan de wedstrijd a.s. zaterdag.

De wedstrijd in aanloop naar het WK turnen vindt plaats in Epke Zonderland Turncentrum, Abe Lenstra Boulevard 23Q, 8448 JA Heerenveen. Aanvang wedstrijd 14.00 uur.

« archief

« terug

0 / € 0,00