Even geduld aub..
Busy loader

Actueel > Geen vrijwilligers? TT-Gymnastics heeft de oplossing!


Geen vrijwilligers? TT-Gymnastics heeft de oplossing!

TT-Gymnastics levert haar turnkleding al vele jaren aan verenigingen en particulieren. Veelal stelde de turnvereniging een vrijwilliger aan die zorg droeg voor het bestellen van de turnkleding en de distributie van deze kleding.

De trend van de afgelopen jaren laat zien, dat er steeds minder vrijwilligers zijn, die deze taak op zich willen nemen. TT-Gymnastics heeft de oplossing!

Het is mogelijk om de leden van uw vereniging op de website van uw eigen vereniging de verenigingskleding te laten bestellen. TT-Gymnastics regelt de bestelling, betaling en levering rechtstreeks met de ouders. Dit geeft u als vereniging veel meer tijd voor andere zaken.

Verder hoeft u als vereniging geen voorraad turnkleding aan te leggen. TT-Gymnastics doet dat voor u. Af en toe overleggen we met uw vereniging over de voorraden, zodat we in kunnen spelen op veranderingen en trends.

Mocht u meer informatie willen over deze manier van werken, dan informeren we u graag over de uitgebreide mogelijkheden. U kunt ons mailen, bellen of een afspraak maken voor een gesprek in onze showroom.


« archief

« terug

0 / € 0,00